musikvideo: gottschalk – father

/ gottshalk – father, officiel musikvideo
/ idé, directing, lys, optagelse, klip, postproduktion
/ for gottschalk
/ http://www.gottschalk-music.com

fuld videoproduktion i forbindelse med udgivelsen af singlen 'father' af maria gottschalk. father er anden single fra EP'en 'heart undercover', forløberen til debutalbummet 'common ground'. videoen er filmet i århus på toppen af AROS, på godsbanen samt i studie.

en dag med ane

/ aalestrup naturefterskole, markedsføringsfilm
/ fuld produktion med stor inddragelse af efterskoleeleverne
/ freelance (lunolab.dk)

markedsføringsfilm, der var en del af kampagnen #endagmedane. vi møder udvalgte elever fra forskellige linjefag ‘bag om kameraet’ og får deres førstehåndsfortælling om, hvordan det først og fremmest er at gå på aalestrup naturefterskole, men også hvordan det var at være med til at udarbejde en markedsføringsfilm; eleverne var nemlig en helt bevidst en del af udviklingen og produktionen af videoen - på den måde blev der skab en metafortælling, der underbyggede det kreative, som kendetegner pågældende efterskole. bragt til live i lunolab.dk

pramods drøm

/ pramod's dream
/ drejebog, manus, speak, optagelse, klip, postproduktion
/ for aalborg universitet
/ freelance (lunolab.dk)

mød pramod ghimere. phd-studerende v. aalborg universitet med en drøm om at forbedre og udvikle udbyttet af vedvarende energikilder, for miljøets skyld - og for fremtiden. her fortæller han om sit forskningsprojekt og om motivationen for at arbejde med udvikling af mere pålidelig effektelektronik. en ganske inspirerende lille fortælling om en mands drøm og hans mission for fremtiden. produceret for aalborg uiversitet, institute of energy technology (iepe). bragt til live i lunolab.dk

dialogteatret / nye idéer

/ dialogteatret dilemma #2 nye idéer
/ fuld multicam videoproduktion
/ for og i samarbejde med gode kolleger i cok samt dialogteatret
/ www.cok.dk/dialog-teatret

dialogteateret (cok) spiller hverdagens dilemmaer og fremsætter problemstillinger i organisationer på en udviklende og anderledes måde. metoden åbner op for nye perspektiver og idéer samt helt nye metoder og værktøjer til at løse hverdagens konflikter og samarbejdsrelaterede udfordringer med. videoen her er en del af en miniserie på 3, der illustrerer mulige aktuelle dilemmaer i de offentlige organisationer og arbejdsmiljøer i danmark, som billeder på de mange forskellige situationsspil dialogteatret beskæftiger sig med.

"det er rigtige, levende mennesker, det handler om. Det er lige nu og her - og publikum siger, hvad de tænker og føler. mange oplever, at de bliver genkendt og fremkaldt via vores arbejde på scenen, da de selv er med til at forme det hele..."

- julie carlsen, skuespiller i dialogteatret

gottschalk common ground

/ gottshalk common ground, crowdfunding campaign
/ drejebog, directing, optagelse, kaffebrygning, klip, postproduktion
/ for gottschalk
/ http://www.gottschalk-music.com

fuld videoproduktion i forbindelse med udgivelse af gottschalks debutalbum, common ground. videoen er et mix af maria gottschalks personlige og meget ærlige fortælling og budskab kombineret med musikalske breaks i mundrette bidder, understøttet af et æstetisk atmosfærisk og til tider abstrakt visuelt udtryk. videoen bidrog til, at kampagnen nåede 100% på boomerang, så common ground kunne trykkes og udgives digitalt, på cd - og ikke mindst på vinyl. tillykke med debut'en og udgivelsen og tak for at sjovt samarbejde!

dansic urban uplift / innovation i samspil

/ dansic urban uplift - innovation i samspil
/ fuld videoproduktion, konference recap
/ for cok

cok (center for offentlig kompetenceudvikling) var moderator på sporet 'innovation i samspil' på dansic urban uplift konferencen 2015 med fokus på social innovation. videoen fungerer på én gang som recap fra konferencen, samtidig med at afdelingschef i cok, pernille thorup, stiller skarpt på vigtigheden af social innovation og særligt det at skabe brobygning mellem borgere og kommune.